Les institucions promouen la candidatura de Barcelona com a seu de l'Agència Europea del Medicament a Londres

Les institucions promouen la candidatura de Barcelona com a seu de l'Agència Europea del Medicament a Londres
Divendres 05/05/2017

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, en representació de l'Estat, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, van viatjar, el passat 2 de maig, a Londres per visitar l'actual seu de l'Agència Europea del Medicament i promoure la candidatura de Barcelona per acollir-la.

Comín, Montserrat i Collboni, que han estat els primers representants d'una de les candidatures en visitar les actuals instal·lacions ubicades a la capital britànica, es van reunir amb els treballadors i la direcció del centre per explicar la candidatura barcelonina, constatant la ferma aposta de les tres administracions. D'aquesta manera, els tres polítics han pogut explicar de primera mà la solvència de la Ciutat Comtal, que ha ofert la Torre Glòries (antiga Torre Agbar) com a seu estable de l'organisme internacional.

La ubicació de l'Agència Europea del Medicament a Barcelona suposaria un clar reforç per al desenvolupament econòmic i social de la ciutat, Catalunya i l'Estat, ja que al seu voltant hi ha un ecosistema de més de 1.600 empreses que també es poden moure acompanyant a l'Agència a la ciutat que l'acull. Es tracta d'un organisme europeu que rep més de 40.000 visites l'any. 

Podeu consultar la nota de premsa per ampliar la informació.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018