L'Hospital Sagrat Cor de Martorell de Germanes Hospitalàries rep el Segell d'Excel·lència EFQM 400+

L'Hospital Sagrat Cor de Martorell de Germanes Hospitalàries rep el Segell d'Excel·lència EFQM 400+
Dilluns 24/04/2017

L'Hospital Sagrat Cor de Martorell, de Germanes Hospitalàries ,ha rebut el Segell d'Excel·lència Europea 400+, reconeixament amb el qual es demostra el compromís de la Organització amb l'excel·lència. L'entrega del guardó va tenir lloc el passat 24 d'abril al saló d'actes del Centre, en el marc de la celebració de la Festivitat de Sant Benito Menni, fundador de la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.

El centre de les Germanes Hospitalàries ha aconseguit aquesta distinció internacional, que concedeix el Club Excel·lència en Gestió (CEG), després de superar amb èxit l'avaluació realitzada per AENOR el passat mes de gener. Amb una puntuació global d'entre 401-450 punts EFQM, l'informe d'avaluació senyala, entre d'altres punts forts, l'atenció integral que ofereix l'Hospital, atenent a la persona en totes les seves dimensions (física, psíquica, social i espiritual) amb qualitat de servei i amb una alta qualitat humana en el tracte, així com una alta qualificació professional i d'eficiència.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018