L'Hospital Sant Joan de Déu posa en marxa una campanya per recaptar fons per construir el SJD Pediatric Cancer Center

L'Hospital Sant Joan de Déu posa en marxa una campanya per recaptar fons per construir el SJD Pediatric Cancer Center
Divendres 07/04/2017

L'Hospital Sant Joan de Déu, entitat associada a La Unió, ha iniciat un nou projecte: Construir el SJD Pediatric Cancer Center, el centre de tractament i investigació del càncer infantil més gran d'Europa. Per poder dur-lo a terme, ha posat en marxa una campanya per recaptar fons a través del web www.paralosvalientes.com. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l'escola de negocis IESE, però per arribar a l'objectiu de 30 milions d'euros, necessita el suport de tothom.

Personalitats com el propi Messi, Rafa Nadal, Federico Mayor Zaragoza, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; el conseller de Sanitat, Antoni Comín; la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor; la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat o el president de la CEOE, Joan Rosell ja hi han posat el seu gra de sorra. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018