MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa renoven el seu acord de col·laboració

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa renoven el seu acord de col·laboració
Dilluns 22/05/2017

MútuaTerrassa, entitat associada a La Unió, i l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) han signat la renovació del seu acord de col·laboració i exclusivitat amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d'una millor qualitat de vida dels ciutadans. El director general de Mútua Terrassa, el doctor Esteve Picola, i el president de l'AEMMT, David Otero, en representació d'ambdues entitats, van ser els encarregats de rubricar el nou conveni, que tindrà una vigència inicial d'un any, però serà prorrogable al final d'aquest període si les dues parts estan satisfetes.  

El treball comú entre ambdues entitats es va iniciar l'any 2008 a través de la campanya 'Esport, Salut i Qualitat de Vida' i en el marc d'aquesta es va crear el programa 'Activa't' amb el propòsit d'incentivar l'esport i els múltiples beneficis que se'n deriven en termes de salut. Integrat per un circuit de curses de barri i un seguit de conferències concebudes amb la idea de fer partícip a la població d'hàbits de vida saludables, aquest programa s'ha anat consolidant fins al punt de convertir-se en un element identitari de la ciutat. Com a novetat de l'edició d'enguany, MútuaTerrassa té previst reforçar la seva col·laboració en la Cursa de les Dones, prevista pel mes d'octubre. Podeu consultar el web de MútuaTerrassa per ampliar la informació. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018