Disponible la newsletter de la VIII Jornada Associativa de La Unió

Disponible la newsletter de la VIII Jornada Associativa de La Unió
Dissabte 20/01/2018

La newsletter de la VIII Jornada Associativa de La Unió, celebrada el passat 1 de desembre, ja está disponible. La trobada, sota el títol 'Escenaris de futur, des de la diversitat, el compromís, la independència, la professionalitat i la innovació', va servir per debatre i elaborar les conclusions del projecte +Futur, iniciat un any abans durant la celebració de l'anterior edició d'aquest acte.

Durant la jornada, que va comptar amb l'assistència de 160 associats, els diferents grups de treball que han participat en l'elaboració de les propostes del projecte +Futur van aprofundir i elaborar les conclusions sobre els temes tractats: Ciutadania, pacients i usuaris i la seva relació amb els serveis, Tendències en la demanda dels serveis, Canvis en la manera d'atendre les persones i produir els serveis, Exercici professional en transformació i reptes en la gestió dels recursos humans, i Gestió de les organitzacions en un entorn de canvi.

En aquesta newsletter trobareu un resum de la sessió, accés a les conclusions dels grups de treball i els vídeos de l'acte, que inclouen la inauguració de la jornada, amb intervencions d'Enric Mangas, Helena Ris i Josep Fusté, així com un resum de l'activitat desenvolupada durant la trobada.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018