Presentació de l'Estudi sobre la Contribució de l'Empresa a l'Agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Presentació de l'Estudi sobre la Contribució de l'Empresa a l'Agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
Dilluns 05/06/2017

L'Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), amb la col·laboració de Forética, entitat de la qual La Unió en forma part, va presentar el passat 30 de maig l''Estudi sobre la contribució de l'empresa a l'agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible' en el transcurs d'un acte presidit pel Secretari d'Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica, Fernando García Casas. L'informe analitza com pot contribuir l'empresa espanyola radicada a Amèrica Llatina i el Carib a les agendes dels diversos països en matèria d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquest treball realitza un diagnòstic de la situació dels països seleccionats en termes d'ODS i identifica les línies d'actuació i sectors amb major impacte positiu en la consecució dels Objectius. Tots els països analitzats disposen de Plans Nacionals de Desenvolupament que cobreixen els 17 objectius plantejats per Nacions Unides en la seva Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. L'anàlisi feta per Forética identifica com ODS prioritaris per a la regió els de creixement econòmic i treball decent (ODS 8), així com indústria, innovació i infraestructura (ODS 9).
 
D'altra banda, en el cas concret d'Espanya, l'anàlisi conclou que els ODS amb grau de desenvolupament inferior són el 17 (Aliances per assolir els objectius), el 15 (Vida d'ecosistemes terrestres) y el 14 (Vida submarina). Per contra, els Objectius més desenvolupats són el 13 (Producció i consum sostenibles) i el 3 (Salut i benestar).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018