Presentació Repensant el Model d'Atenció a les Persones amb Dependència

Presentació Repensant el Model d'Atenció a les Persones amb Dependència
Divendres 05/05/2017

La Unió presentarà, el proper 17 de maiga partir de les 10.30 h, el document Repensant el Model d'atenció a les persones amb dependència, en una trobada que té per objectiu analitzar i debatre el present i futur d'aquest àmbit. L'actual model d'atenció a les persones amb dependència a Catalunya recull l'evolució, tant social com normativa, que ha donat suport al desenvolupament d'un sistema de protecció social, com a la resta de països d'Europa. Malgrat l'encara insuficient desplegament del model, la realitat actual és fruit de l'esforç de moltes persones i contempla tant les aportacions de l'Administració com la garantia dels drets públics, com la contribució històrica des de la societat civil en el desplegament de serveis. Des dels àmbits de responsabilitat de les polítiques socials fins al professional que dona la mà a les persones, passant per les organitzacions que els acullen i els presenten serveis, s'ha fet una contribució continuada al seu desenvolupament.

Des de La Unió presentem algunes propostes per ajudar a millorar, preservar i potenciar els elements que facin del nostre model d'atenció a la dependència un sistema modern, de qualitat, innovador i, sobretot, adequat a les necessitats de les persones. Fruit d'aquesta reflexió conjunta neix el document Repensant el Model d'atenció a les persones amb dependència, que presentem en aquesta jornada.

Volem compartir aquesta reflexió, en el marc d'aquesta trobada, per estendre el consens sobre com cal enfocar l'atenció a les persones.

Podeu accedir a més informació sobre la jornada i al programa aquí.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018