Proposta per afrontar el Sistema d'Informació Immediata de l'IVA

Proposta per afrontar el Sistema d'Informació Immediata de l'IVA
Divendres 05/05/2017

El Sistema d'Informació Immediata de l'IVA, que es posarà en marxa a partir del proper 1 de juliol, i la seva implementació va ser un dels temes que més interès va despertar al darrer Plenari de responsables economicofinancers de La Unió. Aquest nou sistema d'informació serà obligatori per a les entitats que han de fer l'autoliquidació de l'IVA de forma mensual (facturació superior a 6M € anuals, independentment que part d'aquesta facturació estigui exempta, grups d'IVA, inscrites en el Registre de devolució mensual de l'IVA).

T-Systems, membre del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió, aporta una proposta, la plataforma de comunicació Pegasus, per afrontar amb garanties aquest nou sistema de subministrament immediat de la informació de l'IVA. El canvi que comporta aquest nou sistema afecta a les aplicacions financeres i logístiques de les organitzacions, que hauran d'adaptar els seus processos organitzatius, eines de gestió i infraestructures tècniques. Així, aquesta plataforma proporciona la comunicació amb l'Agència Tributària d'una manera segura i seguint els requeriments establerts.

Per ampliar informació, podeu contactar amb Rosa Montoya, Sales & Service Manager de T-Systems.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018