Dues Masterclass d'UCf

Dues Masterclass d'UCf
Dimarts 29/08/2017

UCf torna a l'activitat amb l'organització de dues destacades Masterclass, que compten amb la col·laboració de Coperfield. La primera, 'Comunicació de Proximitat' tindrà lloc els dies 10, 17 i 23 d'octubre amb l'objectiu de facilitar els conceptes i les eines per millorar la comunicació amb els usuaris i dels equips de treball perquè aquesta disciplina és un ingredient imprescindible per treballar en equip de manera efectiva. És necessària per compartir informació, per coordinar treballs, per solucionar conflictes, per explorar en grup alternatives creatives, etc. Així, durant aquesta Masterclass, s'explicarà no només com fer arribar els missatges, sinó també com crear i mantenir amb els interlocutors un espai de comunicació compartit sobre el qual treballar i construir en comú. La comunicació de proximitat és una de les habilitats clau de qualsevol bon líder.

La segona, 'Com ser un bon facilitador?', es celebrarà els dies 9, 16 i 23 de novembre i proporcionarà els conceptes i les eines mecessàries pel disseny i facilitació de processos emergents perquè en un entorn cada vegada més volàtil i complex, les organitzacions necessiten respondre de forma àgil a reptes canviants i per fer-ho, no hi ha prou amb disposar d'equips multidisciplinaris i amb talent. Aquests han de ser, a més, capaços d'adaptar el seu funcionament a les circumstàncies que cada situació demanda, cosa que sovint requereix una col·laboració eficaç entre personal de diferents departaments, o fins i tot de diferents organitzacions. D'aquesta manera, l'objectiu d'aquesta Masterclass és aconseguir que la iniciativa i la innovació del grup desbordi a les dels seus components quan treballen de manera independent, per la qual cosa és precís crear una cultura de treball centrada en una metodologia i eines de co-creació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018