Un nou associat i tres associats col·laboradors

Un nou associat i tres associats col·laboradors
Dissabte 09/12/2017

A la Junta Directiva del passat 30 de novembre es van aprovar noves incorporacions d'associats i associats col·laboradors de La Unió. Per una banda, la companyia DomusVi, que integra les empreses de serveis sociosanitaris Geriatros i SARquavitae i forma part del grup internacional del mateix nom, es va afegir com a associat. Es tracta de la major xarxa de centres i serveis d'atenció a les persones grans i de salut mental del país, amb un total de 21.998 places disponibles en 154 centres residencials i d'atenció diürna, a les quals s'afegeixen unitats destinades a la cura de la llar (servei d'ajuda a domicili i teleassistència). DomusVi és un dels principals grups europeus del sector de l'atenció a la dependència, amb més de 28.000 empleats. El grup té 336 centres per a l'atenció a la tercera edat, discapacitat i de salut mental a França, Espanya i Xina.

D'altra banda, La Unió té tres nous associats col·laboradors: 

Logo IN2
IN2 és una empresa consultora en TIC, de capital íntegrament català, experta en la implantació de solucions basades en tecnologies Open Source. Des de la seva creació al 1994, ha adquirit experiència en el sector públic que, després, ha sabut traslladar al sector privat. El seu coneixement en l'àmbit de la salut recau en desenvolupar i implantar solucions orientades a garantir la seguretat, la interoperabilitat i l'eficiència de l'àmbit soci sanitari.
Logo Costainsa
Costaisa és una companyia especialitzada en salut que des de fa més de 45 anys ofereix serveis de consultoria i solucions en estratègies de negoci, tecnologies de la informació i externalització de serveis. Capdavantera en oferir un conjunt de productes que cobreix la majoria de les necessitats dels sistemes d'informació d'un centre de salut, disposa d'un know-how i expertise diferencials.
Logo ICESE
ICESE Prevención és una empresa acreditada des de maig de 1998 com a Servei de Prevenció Aliè. Aquesta acreditació l'autoritza per actuar, sense excepció, a empreses de qualsevol dels sectors d'activitat econòmica (CNAE-93) i a les quatre especialitats preventives exigides per la Llei 31/1995.
 

Amb aquestes incorporacions, La Unió compta amb 112 entitats associades i 29 associats col·laboradors.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018