V Sessió de Presentació d'Experiències d'Innovació en Treball Social

V Sessió de Presentació d'Experiències d'Innovació en Treball Social
Dimarts 14/02/2017

El Consell Tècnic Assessor de Treball Social de La Unió està organitzant la V Sessió de Presentació d'Experiències d'Innovació en aquest àmbit, programada per al proper mes maig / juny. Una vegada més, l'objectiu de la sessió serà poder compartir aquelles experiències en innovació que es duen a terme des de les unitats de Treball Social de les diferents entitats dels diversos sectors.

La innovació no es relaciona només amb la tecnologia, no significa un canvi radical amb el que es venia fent fins al moment, sinó que vol dir fer les coses de manera diferent per fer-les millor, en tots els àmbits. Les innovacions en l'àmbit organitzatiu o assistencial no són, en general, espectaculars, són canvis que introdueixen major eficàcia en el que fem. I són, en conseqüència, importants per a tota l'organització.

Això és el que es vol compartir tenint com a objectius donar l'oportunitat a aquells que les estan fent de poder-les mostrar i donar l'oportunitat als demés de conèixer-les per tal d'aprendre. En definitiva, compartir el que fem en Treball Social, aprendre del que han fet els altres i posar en valor totes aquelles activitats innovadores que impulsen la millora continuada en els nostres centres.

Per tal de configurar la sessió d'aquest any, els interessants poden enviar les seves propostes amb experiències innovadores a presentar, resumides en un paràgraf explicatiu a l'adreça: montserratpareja@uch.cat  El termini per fer-les arribar finalitzarà el proper 30 de març. Es farà una selecció d'entre totes les propostes rebudes per ser presentades en el marc d'aquesta sessió.  

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018