Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

Avís de calor 22, 23 i 24 de juny

Avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per als dies 22, 23 i 24 de juny. Les comarques afectades per l'avís són:

  • Per al dijous 22 de juny: el Bages, el Pla d'Urgell, el Segrià, el Solsonès, la Conca de Barberà, la Noguera, l'Anoia, la Segarra, les Garrigues, l'Urgell, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.
  • Per al divendres 23 de juny: el Bages, el Pla d'Urgell, el Segrià, el Solsonès, la Conca de Barberà, la Noguera, l'Anoia, la Segarra, les Garrigues i l'Urgell.
  • Per al dissabte 24 de juny: el Bages, el Pla d'Urgell, el Segrià, el Solsonès, la Conca de Barberà, la Noguera, l'Anoia, la Segarra, les Garrigues i l'Urgell.

Davant de l'avís de situació meteorològica de perill per onada de calor (SMP de llindar alt), a partir del divendres 23 de juny informat pel Servei Meteorològic de Catalunya, l' ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) està en fase 2 d'alerta i, si la predicció es manté, divendres s'activarà el PROCICAT per part del Departament d'Interior i dels recursos d'emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PIUC i Creu Roja).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018