La Unió presenta un Decàleg per impulsar l’Atenció Domiciliària Integrada, social i sanitària

La Unió presenta un Decàleg per impulsar l’Atenció Domiciliària Integrada, social i sanitària

decàleg banner

 

Descarrega't la infografia Descarrega't el document

 

Un únic pla d'atenció sanitària i social centrat en la persona

infografia decaleg
Propòsit: Dur a terme una transformació del model d'atenció en l'ambit domiciliari que tingui per objectiu principal una atenció integral de necessitats socials i de salut dels/les ciutadans/es de Catalunya, millorant la qualitat de vida des l'entorn més proper a la persona. 

Una atenció individualitzada, segura, personalitzada i de qualitat, que doni resposta a les necessitats canviants de les persones que ho necessiten i als seus familiars, tenint en compte la seva participació, els seus valors, les seves preferències i respectant al màxim les seves decisions. 

Incorporant la veu de la persona i la família, facilitant l'accés amb protocols integrats, un equip multidisciplinar i un gestor del cas que vetlla per la correcta coordinació, i promovent la integració en l'entorn comunitari.

 

Hem d'avançar al màxim en l'Atenció Domiciliària Integral fent d'aquesta aposta la punta de llança de la transformació en el sistema d'atenció a les persones.

Fem 10 propostes per a l'acció.

 


 

 

 

Més de 180 professionals han assistit a l'acte de presentació del Decàleg

 

decàleg

 

El 13 de gener, La Unió ha presentat un Decàleg per impulsar l'Atenció Domiciliària Integrada, social i sanitària, a més de 180 professionals del sector.

Roser Fernández, directora general de La Unió, ha presentat la sessió i ha expressa el compromís de La Unió des de la transversalitat i la territorialitat, en situar l'Atenció Domiciliària Integrada (ADI) en la punta de llança de la interacció social i sanitària pensant en les necessitats de les persones i famílies.

David Pearson, CBE, expresident del Sistema Integrat d'Atenció de Nottingham i Nottinghamshire, ha demostrat amb el cas de Nottingham que l'ADI és possible. Aquesta s'aplica en els seus 6 territoris amb 1.5M de persones. També ha remarcat que calen líders amb visió conjunta amb objectius d'impacte a les persones

Aina Plaza, directora general de Planificació en Salut i Montserrat Vilella, directora general d'Autonomia Personal i la Discapacitat, han destacat que l'ADI és una prioritat de govern i expressen compromís de treball conjunt per passar del relat a l'acció. Tots hem de ser agents transformadors.

Oriol Fuertes, referent de la Comissió d'Interacció Sanitària i Social de La Unió i CEO de Qida, ha explicat que des de La Unió volem contribuir a impulsar el canvi amb propostes per a l'acció en els territoris, amb els proveïdors i els professionals. 

Amb les propostes que presentem en el decàleg volem millorar l'accés a l'atenció domiciliària integrada, amb serveis integrats, professionalitzats i centrats en la persona, família i entorn comunitari.

 

Torna a veure la sessió

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 02/12/2022