La Unió presenta un Decàleg per impulsar l’Atenció Domiciliària Integrada, social i sanitària

La Unió presenta un Decàleg per impulsar l’Atenció Domiciliària Integrada, social i sanitària

decàleg banner

 

Descarrega't la infografia Descarrega't el document

 

Un únic pla d'atenció sanitària i social centrat en la persona

infografia decaleg
Propòsit: Dur a terme una transformació del model d'atenció en l'ambit domiciliari que tingui per objectiu principal una atenció integral de necessitats socials i de salut dels/les ciutadans/es de Catalunya, millorant la qualitat de vida des l'entorn més proper a la persona. 

Una atenció individualitzada, segura, personalitzada i de qualitat, que doni resposta a les necessitats canviants de les persones que ho necessiten i als seus familiars, tenint en compte la seva participació, els seus valors, les seves preferències i respectant al màxim les seves decisions. 

Incorporant la veu de la persona i la família, facilitant l'accés amb protocols integrats, un equip multidisciplinar i un gestor del cas que vetlla per la correcta coordinació, i promovent la integració en l'entorn comunitari.

 

Hem d'avançar al màxim en l'Atenció Domiciliària Integral fent d'aquesta aposta la punta de llança de la transformació en el sistema d'atenció a les persones.

Fem 10 propostes per a l'acció.

 


 

 

 

Més de 180 professionals han assistit a l'acte de presentació del Decàleg

 

decàleg

 

El 13 de gener, La Unió ha presentat un Decàleg per impulsar l'Atenció Domiciliària Integrada, social i sanitària, a més de 180 professionals del sector.

Roser Fernández, directora general de La Unió, ha presentat la sessió i ha expressa el compromís de La Unió des de la transversalitat i la territorialitat, en situar l'Atenció Domiciliària Integrada (ADI) en la punta de llança de la interacció social i sanitària pensant en les necessitats de les persones i famílies.

David Pearson, CBE, expresident del Sistema Integrat d'Atenció de Nottingham i Nottinghamshire, ha demostrat amb el cas de Nottingham que l'ADI és possible. Aquesta s'aplica en els seus 6 territoris amb 1.5M de persones. També ha remarcat que calen líders amb visió conjunta amb objectius d'impacte a les persones

Aina Plaza, directora general de Planificació en Salut i Montserrat Vilella, directora general d'Autonomia Personal i la Discapacitat, han destacat que l'ADI és una prioritat de govern i expressen compromís de treball conjunt per passar del relat a l'acció. Tots hem de ser agents transformadors.

Oriol Fuertes, referent de la Comissió d'Interacció Sanitària i Social de La Unió i CEO de Qida, ha explicat que des de La Unió volem contribuir a impulsar el canvi amb propostes per a l'acció en els territoris, amb els proveïdors i els professionals. 

Amb les propostes que presentem en el decàleg volem millorar l'accés a l'atenció domiciliària integrada, amb serveis integrats, professionalitzats i centrats en la persona, família i entorn comunitari.

 

Torna a veure la sessió

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 17/05/2024