T'interessa

 

Reforça la formació acadèmica en gestió sanitària amb un programa de pràctiques en centres referents de la xarxa sanitària de Catalunya. 


Coneixements i pràctiques basades en l'experiència per fer créixer les habilitats a l'hora de dirigir les transformacions de les organitzacions amb l'objectiu d'assolir resultats d'excel·lència i sostenibles per atendre millor a les persones.


Programa avalat amb l'experiència de La Unió Catalana d'Hospitals (La Unió), que en el 1986 va posar en marxa el primer programa GIR de pràctiques en gestió sanitària en el qual hi van participar gestors referents del sector, i que durant més de 25 anys, ha ofert programes de formació directiva (DEF) promovent  el coneixement  i les bones pràctiques entre els més de 460 centres que aglutinen les més de 110 entitats sanitàries i socials associades a La Unió. 


Inspirat en el projecte + FUTUR de La Unió, que identifica els principals reptes en la direcció i la gestió de les organitzacions sanitàries, amb l'objectiu d'actuar ara per avançar-se.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 04/10/2022