Ara que m'he fet gran

Ara que m'he fet gran
Ramon Llibre i Angulo

Ramon Llibre

Membre honorífic, ex membre de la Junta Directiva i ex president del Consell Consultiu de La Unió és una persona clau en el sector i imprescindible per a La Unió tant per la seva consolidada trajectòria professional, el seu coneixement i el compromís amb el model sanitari i social català. Per la seva vàlua, la seva estima cap el model sanitari i social i l'atenció a les persones, Ramon Llibre simbolitza els valors de La Unió. Amb motiu del Dia de la Gent Gran, ens regala les seves reflexions sobre què vol dir fer-se gran.

 

Ara que estic lliure de les obligacions de la feina professional, acostumo a pensar la meva vida en tres vessants diferents, segurament tots enllaçats.

La vida professional. No és fàcil deixar enrere tots els esforços fets a la feina: les persones amb qui has treballat, els projectes que has ajudat a tirar endavant... Penso en com hauria pogut millorar les coses però em consola pensar que els que m'han substituït, amb el seu entusiasme i preparació faran una molt bona feina en bé de les persones i la societat. Enyoro els companys i amics de la feina; sortosament encara mantinc bon contacte amb alguns d'ells.

La vida familiar. Sens dubte la més beneficiada en aquesta situació. Puc gaudir dels meus fills, nets i besnets i agrair-los totes les deferències que em tenen. Es meravellós veure com es van fent grans, superant estudis, entrant en el món del treball, disfrutant dels seus èxits professionals, formant una família. És fantàstic. Tant de bo tothom pugui gaudir-ho com ho faig jo.

La vida personal. Temps per pensar en el passat i en el futur i desitjar un món en pau en el que tothom pugui tenir una vida digna i plena. Amb una mica d'egoisme, pensar que jo també hauré col·laborat una miqueta en la millora d'aquesta societat. O així m'agrada pensar-ho.


7 Comentaris
Comentaris
Estimat Sr. Llibre !! Al llarg de la nostra vida professional tenim la sort de poder compartir moments i espais amb bons professionals, però sobretot bones persones. Jo vaig tenir la sort de viure petits espais amb vostè en el seu pas com a patró de la FHES, tot un privilegi, molts records !!! moltes gràcies !!!
03/10/2022
Ricard Llort
Ramon, ja sé que no escriuràs EL llibre... ;-) i mira que ho he intentat… però amb la teva vida, saviesa, i bondat has escrit en el llibre de la vida de tots nosaltres ensenyances meravelloses. I això resta aquí, per aquest món millor que has ajudat a crear. Et desitjo molta felicitat.
03/10/2022
Anna Riera
Si el sector li deu molt a n'en Ramon Llibre, jo encara li dec molt més. Vaig ser adjunt seu a l'IAS, ara ja farà més de 30 anys. Per en Ramon vaig conèixer la Unió. I per en Ramon -i també la Montserrat- vaig entendre això que ell tan bé explica a l'article. Un mestratge que ha perdurat al llarg dels anys i que a Girona (Nou santa Caterina, reconversió psiquiàtrica, etc) ha deixat una petjada inesborrable. Has fet país i amics, gràcies.
03/10/2022
Martí Masferrer
Tu sempre has estat “gran” Ramon! Un gran professional, un gran company i amic, i segur que un gran pare i avi ( i abans marit)…és a dir, has estat i ets una “gran”persona!
Moltes gràcies per la teva dedecicació generosa i eficaç a La Unió i pel teu suport incondicional, que sempre m’has prestat!!
Per molts anys Ramon!!
02/10/2022
Manel Jovells
Estimat Sr Llibre,
Et conec de fa molt de temps i la meva admiració vers tu ha anat creixent . Bonhomia, esperit de servei, tolerància, sentit de l’humor. Ets d’aquelles persones que sempre pensen què poden fer pel país i no què pot fer el país per ells. Un plaer conèixer-te, Ramon. Per molts i bons anys!!
01/10/2022
Helena Ris
En Ramon Llibre desprèn una gran pau interior en el seu article. La mateixa pau que ha generat entre els que hem tingut la sort de treballar amb ell. A part dels seus coneixements, la seva actitud davant la vida sempre ha estat comprensiva i tolerant. Sempre hi ha taurons en tots els sectors i trobar persones empàtiques, com en Ramon, és un privilegi. Per molts i bons anys, Ramon!
01/10/2022
Josep Arqués
El meu apreci per aquesta llarga vida teva de col·laboració en el sector. Et vaig conèixer en els origens del jove CatSalut i t'he retrobat en una Unió amb llarga història on la teva experiència continua sent un aprenentatge de sabiesa i saber fer. Gràcies per compartir aquests apunts en tres vessants.
30/09/2022
Josep Fusté

Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Moderació de comentaris. Us informem que els comentaris són prèviament revisats en horari laboral abans de ser publicats. La Unió es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg o  que no s'ajustin al tema de debat. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 24/04/2024