12a Jornada Sociosanitària 'Sofriment físic i psíquic en la gent gran'

12a Jornada Sociosanitària 'Sofriment físic i psíquic en la gent gran'
Dimecres
15
nov

La Fundació Mutuam Conviure organitza, el proper 15 de novembre, la 12a. Jornada Sociosanitària amb el títol 'Sofriment físic i psíquic de la gent gran' amb l'objectiu d'informar, reflexionar i debatre sobre aquest aspecte.

La trobada s'obrirà amb dues ponències sobre el dolor crònic i el seu tractament, a càrrec del Dr. Montero i Dr. Carbonell, neuròleg i neurofisiòleg de l'Hospital de Bellvitge i cap de servei emèrit de reumatologia del Parc de Salut Mar, respectivament. Després, la Dra. Saiz, directora de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, moderarà una taula rodona on representants de diferents especialitats mèdiques compartiran les seves experiències i coneixements sobre el tema central de la jornada; xarxes neuronals del dolor, el dolor en el dany cerebral adquirit, antropologia del dolor, dolor en els hospitals sociosanitaris... una mirada transversal que ens ajudarà a entendre millor el sofriment de les persones.

La inscripció ja és oberta.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018