Conferència: L'impacte Laboral de la Indústria 4.0

Conferència: L'impacte Laboral de la Indústria 4.0
Dijous
4
oct
Hora:
de 10:00h a 12:00h
Lloc: MAPA

Sala d'Actes de La Unió (València, 333, baixos de Barcelona)

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat presencial
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

 

 

El Fòrum d'Associats Col·laboradors us convida a la conferència del Sr. Joan Miquel Hernández, Cap de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Direcció General d'Indústria i responsable de l'Observatori del Pacte Nacional per a la Indústria, que ens farà la presentació L'impacte laboral de la Indústria 4.0, el dijous, 4 d'octubre, de 10 a 12 h, a la seu de La Unió (València, 333 baixos – 08009 Barcelona)

En aquest entorn mundial, Catalunya té un potencial considerable per al desplegament de la Indústria 4.0 atès que és un país industrial, amb un sector TIC capaç d'acompanyar el conjunt de la indústria en el procés de transformació digital. Concretament, a Catalunya hi ha 365 empreses que ofereixen tecnologies directament lligades a la Indústria 4.0 (control i automatització, robòtica, impressió 3D, intel·ligència, dades i connectivitat, consultoria i serveis professionals) i que facturen conjuntament més de 1.200 milions d'euros (ACCIÓ, 2017). D'altra banda el sector salut és un sector estratègic amb un pes determinant en un nou model d'economia productiva i social basat en el coneixement, la innovació i la internacionalització. És per això que volem compartir aquesta anàlisi global i concretament l'impacte i oportunitats del desplegament de la transformació digital en el sector salut.

La trobada entenem que té interès per a empreses de serveis i indústries de la salut, i també per a les organitzacions sanitàries i socials que aposten per la innovació.

Aquesta conferència és gratuïta i s'ha de fer inscripció prèvia. 

Esperem que sigui del vostre interès.

 

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/04/2021