Curs 'Avaluació econòmica de serveis i programes de salut pública'

Curs 'Avaluació econòmica de serveis i programes de salut pública'
Dilluns
17
set
Dimarts
18
set
Lloc:

 

 

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, conjuntament amb el CIBER de Epidemiología y Salud Pública i l'Institut de Recerca Sant Joan, participaran al curs 'Avaluació econòmica de serveis i programes de salut pública' que s'impartirà els propers 17 i 18 de setembre a l'Escola de Salut Pública de Menorca. La formació vol dotar als alumnes dels coneixements necessaris per a la lectura crítica d'informes o articles científics d'avaluació econòmica de programes i/o serveis de salut pública així com proporciona'ls-hi les eines per dur a terme el desenvolupament de les seves pròpies avaluacions econòmiques mitjançant la combinació de l'aprenentatge de coneixements teòrics i casos pràctics.

Actualment, el disseny de programes o serveis de salut pública s'orienten cap a la millora de la salut poblacional, per la qual cosa hauria de l'avaluació de la seva capacitat d'obtenir el màxim benefici amb la inversió realitzada hauria de ser un requisit indispensable. Això significa conèixer el càlcul de la seva eficiència respecte a altres intervencions i, per tant, realitzar una avaluació des dels paradigmes de la economia de la salut.

La inscripció per aquest curs té un cost de 150€ i ja està oberta.

 

Organitza
Parc Sanitari Sant Joan de Déu, CIBER de Epidemiología y Salud Pública i l'Institut de Recerca Sant Joan
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018