Curs Intervenció Psicoterapèutica en el fracàs escolar

Curs Intervenció Psicoterapèutica en el fracàs escolar
Dimecres
10
gen
Dimecres
18
des

La Unitat de Psicoteràpia Psicoanalítica per Infants i Joves (UPPIJ) del Departament de Salut Mental de Sant Pere Claver-Fundació Sanitària, en col·laboració amb Sant Pere Claver - Institut Docent i Recerca i la Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge de l'Institut Universitari de Salut Mental de la Fundació Vidal i Barraquer (Universitat Ramón Llull) posen en marxa el curs de formació teòrico-pràctica en 'Intervenció psicoterapèutica en el fracàs escolar'.

El curs, que s'iniciarà el proper 10 de gener, té com a objectiu formar a professionals en una tècnica psicoterapèutica dirigida fonamentalment a abordar les dificultats en l'aprenentatge escolar de base emocional per infants entre els 5 i els 11 anys. Aquest formació posa a l'abast dels estudiants l'experiència dels professionals per afrontar i tractar els trastorns infantils de l'aprenentatge des de l'enfocament de la teoria psicoanalítica i en el marc de l'assistència pública. 

El termini per formalitzar la inscripció finalitza el proper 15 de desembre.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/11/2018