Fons Europeus i Salut

Fons Europeus i Salut
Dimecres
28
oct
Hora:
de 11:00h a 12:30h
Lloc:

Online

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat online
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

Fons europeus i salut

 

Des de La Unió apostem per situar al sector de les ciències de la vida i les indústries de la salut com a sector estratègic per a la reconstrucció i recuperació econòmica i social. I les línies estratègiques dels programes d'ajut europeus així ho reconeixen.

Catalunya té la capacitat per a situar-se estratègicament en aquest objectiu perquè té centres i professionals d'expertesa, centres de recerca i innovació referents i sector empresarial i industrial innovador.

Per aquet motiu hem elevat a Foment del Treball i la CEOE que impulsin aquesta iniciativa a nivell global.

Tanmateix és important conèixer les línies estratègiques per les que es vol optar com a país en l'accés als fons europeus, els mecanismes de decisió i coordinació, i el lideratge per a promoure partenariats per tal que poguem optimitzar al màxim totes les iniciatives que acompleixin els requeriments i prioritzar en aquelles que tenen més probabilitat d'èxit.

Per conèixer i debatre sobre aquesta qüestió farem una sessió online amb Ramon Maspons, cap de l'Oficina d'Innovació de l'AQuAS, adreçada a gerents, directors assistencials i responsables de recerca i innovació del centres, i a les empreses de Fòrum d'Associats Col·laboradors. Està previst que a la inauguració de la sessió ens acompanyi  el Secretari General del Departament de Salut, Marc Ramentol.

 

marc ramentol
rm

Marc Ramentol

Secretari general del Departament de Salut

Ramon Maspons

Cap de l'Oficina d'Innovació de l'AQuAS

 

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/10/2020