I Trobada Internacional d'Actualització en Infermeria Pediàtrica Oncològica

I Trobada Internacional d'Actualització en Infermeria Pediàtrica Oncològica
Dimecres
2
mai
Divendres
4
mai

L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona acollirà, el proper mes de maig, la I Trobada Internacional d'Actualització en Infermeria Pediàtrica Oncològica 'Pacients, famílies i infermeres: Creixent junts'. Durant tres dies, els professionals d'infermeria que tracten infants amb càncer reflexionaran i debatran sobre quina ha de ser l'actuació més adient davant diferents situacions relacionades amb el desenvolupament de la seva pràctica diària.

Les infermeres pediàtriques que atenen a menors inmersos en un procés oncològic constitueixen una peça fonamental en l'equip multidisciplinar i de suport. Les cures especialitzades no poden passar per alt les noves dianes terapèutiques i es fa imprescindible un abordatge bio-psico-soci-espiritual tant del pacient com de la família per oferir estratègies holístiques que permetin afrontar la malaltia amb èxit.

L'aparició de nous rols en l'entorn de les cures fan que la infermera, dins d'aquest àmbit, assumeixi funcions de lideratge en matèria d'acompanyament i d'educació terapèutica. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018