III Jornades Vella Terra: 'El futur de les residències per a gent gran'

III Jornades Vella Terra: 'El futur de les residències per a gent gran'
Dijous
8
mar

La Fundació Vella Terra organitza, el proper 8 de març, la tercera edició de les Jornades Vella Terra, que en aquesta ocasió, tractarà 'El futur de les residències per a gent gran'. La trobada té com a principals objectius: Reflexionar sobre els processos de la institucionalització que es donen en els actuals models de residència i com afecta a les persones i el seu entorn; identificar les noves realitats i necessitats emergents fent un anàlisi estratègic sobre com podem donar la resposta; conèixer noves i innovadores experiències en el funcionament i els seus resultats, debatre sobre com s'abordarà el perfil sociosanitari complexe en les alternatives de vivenda que es plantegen per el futur i explorar les diferents opcions de transformació dels serveis actuals.

L'acte està dirigit, especialment, als professionals de la salut i els serveis socials interessats en l'adaptació dels serveis a gestionar o en treballar les noves realitats del sector.

La inscripció ja és oberta. La inscripció és gratuïta per a les entitats associades a La Unió.

Al document adjunt, es pot consultar el programa.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018