Inauguració de l’exposició: un model de tots per a l’atenció sanitària i social per a tothom

Inauguració de l’exposició: un model de tots per a l’atenció sanitària i social per a tothom
Dijous
26
oct
Hora:
de 18:00h a 20:00h
Lloc: MAPA
Lloc: en el Hall de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (entrada pel carrer Sant Quintí, 89, Barcelona).
Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
ELS INFORMEM QUE L'AFORAMENT D'AQUESTA JORNADA ESTÀ COMPLET.

 

 

Ens complau convidar-vos a la inauguració de l'exposició “Un model de tots per a l'atenció sanitària i social per a tothom” que com sabeu s'emmarca en els 40 anys de La Unió, la qual se celebrarà el 26 d'octubre a les 18.00 h. al hall d'un lloc tan emblemàtic com és l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (entrada pel carrer Sant Quintí, 89, Barcelona).

L'objectiu de la mostra és explicar a la ciutadania el model sanitari i social català de qualitat i d'èxit, a través del paper de les entitats associades al llarg de la història. Alhora pretén traslladar una visió de futur de les institucions que integren l'actual model. Tot això mitjançant un llenguatge molt visual i proper.

Considerem que aquesta exposició és un projecte de país i per aquest motiu ens sentim molt honorats ja que presidirà l'acte d'inauguració l'Honorable Sr. Jordi Turull, conseller de la Presidència, i l'acompanyarà l'Honorable Sr. Antoni Comín, conseller de Salut.

Esperem que us agradi aquesta iniciativa i saludar-vos personalment aquest dia. Per motius de seguretat cal que confirmeu la vostra assistència

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018