IX Jornada Sociosanitària d'infermeria i fisioteràpia

IX Jornada Sociosanitària d'infermeria i fisioteràpia
Divendres
23
mar

L'Hospital Sagrat Cor de Martorell organitza, el proper 23 de març, la IX Jornada Sociosanitària d'Infermeria i Fisioteràpia, que en aquesta ocasió girarà al voltant de la 'Rehabilitació Integral en el Dany Cerebral Adquirit (DCA)', un problema que configura una realitat sanitària i social de magnitud creixent i de gravetat extraordinària. Per això, és important poder oferir una resposta cada cop més especialitzada, per la qual les noves tecnologies i la investigació resulten imprescindibles.

En el sector, existeix un consens pràcticament generalitzat que pensa que l'establiment d'una xarxa específica de recursos sanitaris i socials, que permeti realitzar un abordatge integral del DCA és una necessitat. D'altra banda, la rapidesa amb la que els pacients que pateixen una lesió cerebral siguin sotmesos a un intens i exhaustiu procés rehabilitador és fonamental per a la recuperació de les seves capacitats, sent indispensable disposar d'unitats específiques en les que equips multidisciplinaris puguin abordar la dolència d'una manera integral.

El programa de la jornada es troba al document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/12/2018