Jornada 10è Aniversari Fundació Lluis Artigues

Jornada 10è Aniversari Fundació Lluis Artigues
Divendres
19
oct

La Fundació Lluís Artigues compleix 10 anys i per celebrar-ho, el proper 19 d'octubre, organitza conjuntament amb Sant Pere Claver - Fundació Sanitària, una jornada que té com a objectiu ser una mostra més de l'assitència que ambdues institucions volen oferir per potenciar les capacitats naturals de les persones. L'acte tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona.

La Fundació privada Lluís Artigues va néixer al 2008, el mateix any en el que l'estat espanyol va ratificar la Convenció de Nova York sobre els drets de les persones amb discapacitat. Els principis rectors d'aquesta convenció han marcat tant el camí i el desenvolupament de les funcions com el treball exercit pels professionals de la institució, malgrat que la legislació i resolucions judicials encara es troben contraposades al seu esperit. El respecte per la llibertat, l'autonomia personal i la integració social de les persones a les que l'institució tutelar dona suport són i seguiran sent les seves pautes d'acció, apostant per fer realitat el canvi de paradigma, derivat de l'aplicació efectiva de la convenció. 

La inscripció és gratuïta i ja es pot fer efectiva.

Organitza
Fundació Lluís Artigues i Sant Pere Claver - Fundació Sanitària
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018