X Jornada Associativa de La Unió

X Jornada Associativa de La Unió
Dimecres
4
des
Hora:
de 10:30h a 14:00h
Lloc: MAPA

CaixaForum Girona, Fontana d'Or  (Carrer dels Ciutadans, 19, 17004 Girona)

Preu:
Associat: 100 € (Descompte de 10.00% a partir de 3 inscrits a la mateixa inscripció)
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
X Jornada Associativa Banner CaixaForum

Ens trobem davant d'una societat en procés d'actualització dels seus consensos per l'impacte d'una nova jerarquia de valors. La Unió es compromet amb les entitats associades en el camí de l'actualització permanent cap a la millora de l'atenció a les persones.

Tenim el rumb clar: avançar-nos al futur. I ho fem enfortint i renovant el compromís amb els nostres valors i principis. Durant la Jornada, el 4 de desembre al CaixaForum Girona, Fontana d'Or, donarem a conèixer aquest compromís en forma de Manifest.

Amb Eusebi Cima i Anna Ribera conversarem sobre aquesta nova societat. També presentarem el Fòrum de Governança Albert Oriol Bosch, amb la ressenya personal de Xavier Trias i Helena Ris.

Tot ben cuinat, de la mà dels experts i conduïts per Josep Martí, periodista. Amb conferència inspiradora del gastrònom català, director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

Això només per obrir boca, no et perdis el programa!

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020