Oberta la convocatòria dels Premis Nacionals de Recerca 2018

Oberta la convocatòria dels Premis Nacionals de Recerca 2018
Divendres
28
set

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya,ha convocat els Premis Nacionals de Recerca d'enguany. Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l'activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors científics vinculats al nostre país mitjançant les categories Premi Nacional de Recerca, Premi Nacional de Recerca al Talent Jove, Premi Nacional de Comunicació Científica, Premi Nacional de Mecenatge Científic i Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.

Segons les bases dels Premis, les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, les empreses i fundacions i, en general, tots els agents del sistema català de recerca i innovació, poden presentar candidatures a totes les categories. 

La presentació d'aquestes candidatures s'hauran de fer a través del web de la FCRI abans de què el proper 28 de setembre, a les 14h., finalitzi el termini.

El document adjunt recull les bases dels premis íntegres.

 

 

 

 

Organitza
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi)
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2018