Plenari de Comunicació. Comunicació responsable i saludable: nous valors, necessitats i respostes

Plenari de Comunicació. Comunicació responsable i saludable: nous valors, necessitats i respostes
Dijous
21
mar
Hora:
de 09:00h a 11:00h
Lloc: MAPA

Presencial a La Unió (c. València, 333, Barcelona), amb opció online

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat online i presencial
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:

 

El Consell Tècnic Assessor de Comunicació de La Unió (CTA Com) per encàrrec del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques va fer una Guia per avançar en la comunicació responsable i transparen en el marc de les experiències que han interpel·lat els valors ètics de les organitzacions com a actors de primera línia en la lluita contra la pandèmia.

Com a resultat es va presentar l'Informe Detecció de Bones Pràctiques i un breu resum amb 10 recomanacions per avançar cap a un nou model comunicatiu.

Durant 2023, des d'una perspectiva humanística de la comunicació, el CTA Com va aprofundir en la transformació de la comunicació corporativa al servei de l'estratègia de les organitzacions sanitàries i socials en l'actual ecosistema comunicatiu i informatiu i les seves possibilitats.

I ara obrim fil amb la direcció d'una entitat sanitària a l'avantguarda de la comunicació sanitària, una empresa innovadora en la creació de missatges i vivències experiencials i amb dos mitjans de comunicació líders del nostre país.

En un moment marcat pel canvi d'època, parlarem sobre la creació i modulació de missatges per públics cada vegada més diversos en el si de les organitzacions, veurem l'impacte de la IA a les taules de redaccions, departaments de comunicació i oficines de campanyes polítiques (deep fake o les fake news), entre altres.

I sobretot parlarem de com mantenir el sentit ètic de la informació  a  través  d'una estratègia comunicativa responsable i efectiva orientada a connectar amb les persones, generar confiança i fer comunitat.

La sessió s'adreça a direccions i gerències i a responsables i equips de comunicació.

 

PROGRAMA:

Recepció d'assistents de 8.45 - 9 hores

9.00 - 9.10  Benvinguda. Roser Fernández, directora general de La Unió.

9.10 - 9.30  Presentació de la Guia per avançar en la comunicació responsable i transparent. Manel Jovells, director d'Althaia, Xarxa Universitària Assistencial de Manresa, i vocal president del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques (CEiBP).

9.30 - 11.00  Conversa inspiradora. Comunicació responsable i efectiva. Modera Elena Puigdevall, gerent de la Fundació Aspace Catalunya.

  • Joan Maria Morros, cap d'Informatius de les emissores RAC 1 i RAC 105 del Grupo Godó i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
  • Lluís Caelles, sub cap de l'àrea d'Internacional de TV3.
  • Manel del Castillo, gerent de l'Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu.
  • Àngela Folguerola, DIRCOM Ametller Origen.

11.00  Ideas worth spreading. Cristina Aragüés, DIRCOM La Unió.

Esmorzar networking

 

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 15/04/2024