Presentació del Fòrum de Governança Albert Oriol Bosch

Presentació del Fòrum de Governança Albert Oriol Bosch
Divendres
19
Abril
Hora:
de 12:00h a 14:00h
Lloc: MAPA

CaixaForum Macaya (Pg. de Sant Joan, 108, Barcelona)

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat presencial
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

Les organitzacions sanitàries i socials som organitzacions de persones que treballem amb i per a les persones, i els valors de la seva governança han de marcar l'estratègia cap a organitzacions sostenibles, solvents i compromeses amb la societat. 

La Unió ha apostat des de la seva creació l'any 1975 per la governança i la gestió professionalitzada de les organitzacions, des de la diversitat i des del compromís social. La governança orienta l'estratègia, genera sentiment de pertinença, i dona estabilitat i arrelament. 

Des de l'anàlisi de les doctrines i el coneixement que sobre la governança de les organitzacions sanitàries i socials ens ha deixat el Dr. Albert Oriol Bosch, volem retre-li homenatge, i alhora establir un compromís de resiliència per a un model de governança i de gestió que ha singularitzat i singularitza al model sanitari català com a referent europeu de sistemes de salut que aposten per l'equitat en l'excel·lència de resultats. 

En aquesta línia La Unió impulsa el Fòrum de Governança Albert Oriol Bosch, un fòrum obert i participatiu, que vol esdevenir una plataforma de pensament, coneixement, diàleg, debat i resposta, a nivell nacional i internacional, al voltant de la Governança de les organitzacions sanitàries i socials. 

En moments en que el populisme qüestiona i desvirtua l'essència dels atributs del model diferencial de Catalunya, el Fòrum pot actuar com espai referent per defensar un sistema de salut i de serveis a les persones plural i basat en el bon govern i la bona gestió. 

Us convidem a unir-vos a aquest esdeveniment que marca el començament d'una etapa important en la millora de la governança d'aquestes organitzacions, i que rendeix homenatge al llegat del Dr. Albert Oriol Bosch. La vostra participació serà fonamental per aconseguir els nostres objectius i fer que aquest Fòrum sigui un espai de reflexió i creixement continu per a tots els interessats en aquest àmbit.

Aquesta convocatòria està dirigida als presidents i gerents d'entitats, membres del món acadèmic, societats científiques, col·legis professionals, agents del sistema de salut que comparteixen el valor de la governança, i amics de l'Albert Oriol Bosch.
 

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 12/04/2024