Programa Jornada IHF. Learning from COVID-19, Transforming Health Services

Programa Jornada IHF. Learning from COVID-19, Transforming Health Services
Dimecres
4
nov
Dijous
5
nov
Lloc:

Fòrum virtual

4 i 5 de novembre de 2020

Per a més informació: https://www.ihf-fih.org/covid-19-virtual-forum/

 

Imatge de la Jornada IHF, 4-5 de novembre 2020
Logo partner IHF i Unió
 

 

La COVID-19 va afectar països de tot el món en diferents magnituds, però tots van haver de posar ràpidament en marxa una resposta que va afectar la prestació de serveis sanitaris en una mesura diferent a qualsevol abans en un període de temps tan curt.

Aquesta situació sense precedents exigeix ​​que la comunitat de serveis de salut es reuneixi per donar-se suport mútuament a través d'aquesta pandèmia, per compartir i discutir experiències, reptes, idees i solucions.

Aprendre de la COVID-19, Transforming Health Services, un fòrum virtual per a líders hospitalaris i sanitaris, és una oportunitat per a debatre els aprenentatges de la crisi, abordar qüestions clau sobre estratègies per a la normalitat i explorar com els serveis de salut es transformen en el futur.

Uniu-vos a nosaltres en línia els dies 4 i 5 de novembre de 2020. Amb l'ajornament del 44è Congrés de l'Hospital Mundial de la IHF a Barcelona al 2021, aquest fòrum servirà com a esdeveniment acumulatiu que conduirà a la nostra conferència anual i serà una oportunitat per a interactuar amb la comunitat internacional. Podem estar socialment distants, però encara podem estar pràcticament connectats.

 

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/10/2020