Healthio 2018

Healthio 2018
Dimarts
16
oct
Dijous
18
oct

El saló Healthio, amb el qual col·labora La Unió, tindrà lloc entre els propers 16 i 18 d'octubre a la Fira de Barcelona. L'esdeveniment  reunirà a ciutadans, pacients, innovacions mèdiques, professionals i empreses del sector salut i oferirà una oportunitat per empoderar la persona i el proveïdor sanitari amb l'objectiu de millorar el resultat del ciutadà a través de diverses innovacions que ajudin a resoldre els reptes sanitaris d'avui i de demà. Així, les experiències que es podran conèixer i gaudir estaran agrupades en itineraris i àgores: Salut i benestar, Medicina personalitzada, Malalties cròniques i envelliment. En aquests itineraris, el visitant tindrà l'ocasió de descobrir pel seu compte les innovacions en salut que presenten les empreses i institucions, tot i que també podrà fer-ho mitjançant les visites guiades que tindran lloc cada 15 minuts.

Organitzat per la Fira de Barcelona, Healthio vol ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials que arribin a totes les persones relacionades amb aquest àmbit, des dels mateixos usuaris fins a metges, passant per infermeres o emprenedors d'innovació en salut, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament del pacient perquè aquest pugui comptar amb un major nombre d'eines al seu abast per decidir sobre la seva salut. 

Organitza
Fira de Barcelona
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 26/03/2019