Sessió sobre La Llei de Contractes de serveis a les persones

Sessió sobre La Llei de Contractes de serveis a les persones
Dijous
6
feb
Hora:
de 10:00h a 11:30h
Lloc: MAPA

Sala d'actes de La Unió (c/ València, 333, baixos, Barcelona)

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
ELS INFORMEM QUE L'AFORAMENT D'AQUESTA JORNADA ESTÀ COMPLET.

Atès que l'aprovació de la Llei de Contractes de serveis a les persones al Parlament de Catalunya s'ha ajornat, la sessió prevista el dia 6 de febrer sobre aquest tema a La Unió queda també AJORNADA I SUPEDITADA A LA DATA D'APROVACIÓ DE LA LLEI.  Us informarem sobre la nova data de la sessió.

La Llei de Contractes de serveis a les persones està previst que sigui aprovada pel Ple del Parlament de Catalunya en el mes de gener de 2020; serà la primera norma amb rang de llei que aprovarà el Parlament desplegant la directiva europea de contractació pública del 2014. Aquesta norma deixa marge als estats per configurar els sistemes de contractació de serveis d'atenció a les persones (serveis socials, sanitaris i educatius) en atenció als seus models organitzatius propis i decantant la contractació sobre el vector qualitat i menys sobre el vector preu. Aquesta llei, que no serà d'aplicació per la provisió de serveis a través de xarxes estables, sí que serà la primera referència legal que ens indicarà cap a on preveu orientar la Generalitat de Catalunya el seu model de contractació.

Elaborada des de la Direcció General de Contractació Pública (en la passada legislatura), amb criteris de predomini tècnic i presentada al Parlament amb consens de la majoria de forces polítiques, en la fase final de la seva tramitació està essent objecte d'una campanya polèmica (“llei Aragonés”). Per tractar sobre aquest tema, comptarem amb la conferència de Mercè Corretja, directora general de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya, qui ha dirigit els treballs tècnics de redacció de la Llei. La Unió va formalitzar al·legacions en el seu moment i ha comparegut davant la ponència parlamentària que ha treballat el text. Per això hem cregut convenient que els nostres associats puguin tenir informació des de la font, conèixer l'abast d'aquesta llei i poder compartir un espai per resoldre dubtes al respecte, convidant a la persona responsable de la seva redacció.

 

PROGRAMA:

 

10.00 – 10.15   Benvinguda

  • Roser Fernández, directora general de La Unió
  • Josep M. Bosch, assessor jurídic de La Unió

  

10.15 – 11.15   Conferència sobre La Llei de Contractes de Serveis a les persones, a càrrec de Mercè Corretja, directora general de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya

 

11.15 – 11.30    Conclusions i cloenda per a torn obert de paraules 

 

*aforament limitat

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 07/07/2020