Sessió Tècnica del Fòrum Associats Col·laboradors i Sayoscarrera: Ciberseguretat

Sessió Tècnica del Fòrum Associats Col·laboradors i Sayoscarrera: Ciberseguretat
Dimecres
6
Juny
Hora:
de 10:00h a 12:00h
Lloc: MAPA
Sala d'actes de La Unió (c. València, 333, baixos, Barcelona)
Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

 

El Fòrum d'Associats Col·laboradors organitza amb la col·laboració de SAYOSCARRERA, associat col·laborador de La Unió, aquesta sessió tècnica, amb l'objectiu de donar unes eines per conèixer com reduir riscos i minimitzar els perjudicis que poden afectar a una entitat, els atacs de l'exterior a la integritat dels seus sistemes informàtics.

 

PROGRAMA:

 

10.00 a 10.15 h Inauguració de la sessió, a càrrec de Roser Fernández, directora general de La Unió

 

10.15 a 11.30 h

  • Ciberamenaces al Sector Salut i les seves característiques específiques, conèixer quins són els actius més rellevants en el sector salut i qui pot tenir interès per atacar-nos, ens servirà per analitzar els riscos, definir una adequada estratègia i per adoptar mesures eficaces en matèria de seguretat, a càrrec de Josep Sayós, soci de SayosCarrera.

 

  • “DECÀLEG”, la nostra experiència ens posa de manifest que amb un decàleg de les principals vulnerabilitats, la majoria d'organitzacions presenten deficiències tècniques i operatives comunes, que cal millorar per tal de reduir l'exposició dels sistemes als atacs, a càrrec de Josep Sayós, soci de SayosCarrera.

 

  • Estratègia en Ciberseguretat, conèixer el “manual de bones pràctiques” que ens ajudarà a orientar l'estratègia a minimitzar els riscos de les amenaces, a càrrec de Joan Alejandre, responsable de ciberseguretat.

 

  • Gestió integral en Ciberseguretat, la gestió integral de la seguretat ha d'abordar els eixos següents: prevenció, defensa, detecció, resposta i recuperació i contemplar els àmbits: organitzatiu, tècnic, legal i humà, durant 365 dies a l'any, les 24 hores, a càrrec de Joan Alejandre, responsable de ciberseguretat.

 

  • EXEMPLE PRÀCTIC Centre d'Operacions de Seguretat (SOC), la gestió integral de la seguretat es centralitza al Centre d'Operacions de Seguretat (SOC) i veurem com en funcionament real es poden analitzar i monitoritzar les vulnerabilitats dels nostres sistemes, a càrrec de José Zaragoza, responsable del centre d'operacions de seguretat (SOC).

 

Sayoscarrera
Sayoscarrera
Organitza
Amb la col·laboració de: SAYOSCARRERA
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/10/2018