Taller de Mediació en Salut. Com gestionar els conflictes en els centres sanitaris. Presentació de la Societat Catalana de Mediació en Salut

Taller de Mediació en Salut. Com gestionar els conflictes en els centres sanitaris. Presentació de la Societat Catalana de Mediació en Salut
Dijous
18
gen
Hora:
de 09:30h a 13:00h
Lloc: MAPA
Lloc: sala d'actes de La Unió (carrer València, 333, de Barcelona)
Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

 

 

La mediació és un mètode extrajudicial alternatiu de resolució de disputes, en el que dues o  més parts en un litigi, de forma voluntària, intenten arribar a un acord amb l'ajut de la figura del mediador.

La Unió és una de les entitats fundadores de la Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS) entitat que, poc a poc, va incrementant la difusió de la mediació com a eina útil per a la resolució de conflictes en el sector salut.

Davant de la proximitat del Dia Europeu de la mediació (21 de gener), La Unió s'ha volgut afegir a aquesta efemèride organitzant aquest Taller de Mediació en Salut, la impartició del qual anirà a càrrec de membres de la Societat Catalana de Mediació en Salut, essent aquesta també una oportunitat per presentar la SCMS als associats de La Unió.

 

PROGRAMA:

9.30 h            Benvinguda a la Jornada

  • Helena Ris, directora general de La Unió i Carlos Garcia, president de la SCMS

9.45 h            Metodologia en la gestió de conflictes. Roleplay (presentació d'un cas amb diverses casuístiques                         de conflictes)

  • Glòria Molins, Josep Lluís de Peray i Rosa Heras, membres de l'equip de mediadors de la SCMS

11.00 h          Pausa

11.30 h          Què es pot fer des de la prevenció de conflictes dins de cada centre. Mecanismes per abordar els                          conflictes. Què és la Societat Catalana de Mediació en Salut?

  • Glòria Molins, Josep Lluís de Peray i Rosa Heras, membres de l'equip de mediadors de la SCMS

12.50 h          Cloenda

  • Olga Soler, membre de l'assessoria jurídica de La Unió
Organitza
Amb la col·laboració de la Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS)
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/10/2018