VII Jornadas de Aspectos Éticos de la Investigación Biomédica

VII Jornadas de Aspectos Éticos de la Investigación Biomédica
Dimarts
27
nov
Dimecres
28
nov

El Comitè d'Ètica de la Investigació de l'Instituto de Salud Carlos III organitzarà, els propers 27 i 28 de novembre, la setena edició de les Jornadas de Aspectos Éticos de la Investigación Biomédica, que aquest any, giraran al voltant de la temàtica 'Més enllà dels assajos clínics: el paper dels comitès d'ètica de la investigació'. L'objectiu d'aquest esdeveniment serà aclarir aspectes que encara estan poc definits i generar coneixement per millor l'apropament a temes de gran rellevància per a la investigació mèdica i el seu entorn. L'encontre tindrà lloc al Saló d'Actes Ernest Lluch de l'Instituto de Salud Carlos III de Madrid.

La jornada, la qual abordarà l'acreditació dels comitès d'ètica de la investigació dels organismes públics i de les universitats com a tema destacat, estarà dirigida als professionals de la salut, membres dels Comitès de Bioètica i Ètica d'institucions i entitats sanitàries i d'investigació d'universitats, fundacions i associacions; professionals interessats en la investigació mèdica, professionals relacionats amb malalties rares, departaments d'investigació d'empreses farmacèutiques i vinculades a la salut, farmacèutics d'oficines de farmàcia i professionals relacionats amb la nutrició. 

El període d'inscripció ja és obert.

Organitza
Instituto de Salud Carlos III
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018