Webinar de La Unió Impacte i Acció davant la sequera: salut pública i estratègia operativa

Webinar de La Unió Impacte i Acció davant la sequera: salut pública i estratègia operativa
Divendres
12
Abril
Hora:
de 12:00h a 13:00h
Lloc:

Online, per plataforma Zoom

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat online
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

Banner sequera

 

Els períodes de sequera que Catalunya està vivint de forma cíclica els darrers anys i, que s'estan accentuant degut a la crisi/emergència climàtica, fan necessari que tots els sectors de la societat consolidem i integrem en la nostra activitat diària la cultura de l'estalvi i l'adopció de consums sostenibles.

El sector sanitari i social hi està compromès com a sector d'activitat, i sobretot per l'impacte de les conseqüències de crisi/emergència climàtica en la salut i el benestar de les persones.

Des del Grup Salut i Clima de La Unió, us convidem a la sessió sobre l'Impacte i Acció davant la sequera: salut pública i estratègia operativa, el pròxim divendres, 12 d'abril, a les 12 h, online.

 

PROGRAMA:

  • Visió des de l'àmbit de Salut Pública, amb Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut i Irene Corbella, cap del Servei de Salut Ambiental de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut. 
  • Estratègia operativa del Departament de Salut i el CatSalut, amb Ismael Domínguez, tècnic de la Gerència d'Inversions i Patrimoni del Servei Català de la Salut.
  • L'experiència dels centres assistencials, amb Miquel Ángel Martínez, director de Medi Ambient, Seguretat i Salut de la Fundació Sanitària de Mollet.

 

La sessió està adreçada a totes les entitats associades i oberta als directius i professionals interessats. Es farà online a través de la plataforma Zoom i cal inscripció prèvia. 

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 15/04/2024