Jornada: Eines per superar els bloquejos davant una negociació

Jornada: Eines per superar els bloquejos davant una negociació
Dijous
10
Juny
Hora:
de 15:30h a 18:30h
Lloc:

Plataforma online Zoom

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat online
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada
Aforament complet. Inscripcions obertes per llista d'espera

baner jornada 10 de juny

 

Jornada del Cicle de Diàleg Social i Negociació Col·lectiva

 

Aquest cicle s'orienta a la millora de les capacitats de les persones de les organitzacions sanitàries i socials que gestionen equips. D'una manera àgil, aportarem la visió de diferents experts respecte a l'actualitat normativa, aprendrem a atreure les noves generacions a les nostres organitzacions, practicarem tècniques de negociació col·lectiva i com superar els bloquejos i facilitarem eines per millorar la relació amb els pacients i els seus familiars.  

 

Objectiu

Millora de la nostra posició com a negociadors adaptant el missatge i l'exposició de les nostres propostes en funció de l'anàlisi psicomorfològic del nostre interlocutor. Aprendre els principis bàsics de la psicomorfologia conjugant la psicologia, la biologia i la fisiologia.

Es dotarà d'eines d'ajuda a la negociació i per superar els bloquejos de la mateixa.

 

Programa

 

Benvinguda

Com millorar la nostra posició davant la interlocució amb els diferents agents d'una entitat sanitària, a càrrec d'Esther Moya Padilla, directora de persones de la FSM Fundació Sanitaria de Mollet.

  • Representació legals dels treballadors/es
  • Persones candidates en processos de selecció
  • Pacients i familiars

Cloenda

 

A qui es dirigeix?

Gerents, direccions i tècnics de recursos humans, responsables de selecció de personal, psicòlegs/es, responsables d'atenció al pacient.

 

Cicle de Formació de Diàleg Social i Negociació Col·lectiva

  • Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l'àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. TSF051/19/00005
  • Les places són limitades, si s'exhaureixen s'obrirà llista d'espera.
  • Es desenvoluparà online. Aquesta modalitat NO presencial permetrà assistir en directe per videoconferència. Per accedir-hi, uns dies abans de l'inici rebreu per correu electrònic les claus d'accés i l'enllaç a la plataforma virtual (plataforma Zoom).
  • És imprescindible en formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s'utilitzaran per a identificar-se a Zoom) i DNI.
  • És obligatòria l'assistència virtual a la sessió per tal de comptabilitzar la seva participació i poder rebre el certificat de participació corresponent. 
  • Les sessions no es poden gravar. 

 

Baner nou (3 logos)
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/06/2021