Jornada: Les Relacions Laborals del futur. Aspectes a tenir en compte

Jornada: Les Relacions Laborals del futur. Aspectes a tenir en compte
Divendres
2
jul
Hora:
de 10:00h a 13:00h
Lloc:

Plataforma online Zoom

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat online
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada

baner cicle diàleg social i NC
 

 

 

L'anàlisi de la situació de la negociació col·lectiva actual, els canvis tecnològics, l'evolució de la producció i l'ocupació, els canvis en la naturalesa de la feina, constituiran un repte per a la negociació col·lectiva i una necessitat d'una resposta adequada per donar solucions consensuades, que contribueixin i donin respostes a les novetats que es detecten i als canvis continus en l'àmbit de les relacions laborals.

L'objectiu principal d'aquesta jornada és exposar, amb caràcter general el paper de la negociació col·lectiva, els continguts a afrontar i l'aparició de noves activitats i noves formes de Treball, així com la incidència de les noves tecnologies.

Ponència a càrrec de Joan Ma Torres, The focus lab i professor universitari.

 

 

Cicle de Formació de Diàleg Social i Negociació Col·lectiva

  • Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l'àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. TSF051/19/00005
  • Les places són limitades, si s'exhaureixen s'obrirà llista d'espera.
  • Es desenvoluparà online. Aquesta modalitat NO presencial permetrà assistir en directe per videoconferència. Per accedir-hi, uns dies abans de l'inici rebreu per correu electrònic les claus d'accés i l'enllaç a la plataforma virtual (plataforma Zoom).
  • És imprescindible en formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s'utilitzaran per a identificar-se a Zoom) i DNI.
  • És obligatòria l'assistència virtual a la sessió per tal de comptabilitzar la seva participació i poder rebre el certificat de participació corresponent. 
  • Les sessions no es poden gravar. 

 

 

Baner nou (3 logos)
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/06/2021