XII Curs d'Avaluació Econòmica de Serveis Sanitaris i Socials

XII Curs d'Avaluació Econòmica de Serveis Sanitaris i Socials
Dijous
18
oct
Divendres
26
oct
Lloc:

 

 

La seu de l'Institut Català de la Salut (ICS) de Barcelona acollirà, entre el 18 i 26 d'octubre, el XII Curs d'Avaluació Econòmica de Serveis Sanitaris i Socials, que organitza el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i té com a objectiu proporcionar coneixements bàsics sobre economia de la salut i política sociosanitària. Els alumnes aprendran a saber interpretar, dissenyar i dur a terme estudis d'economia de la salut orientats a política i gestió sociosanitària. Així, la formació està dirigida tant a professionals i directius dels serveis sanitaris públics o privats, responsables clínics d'hospitals i atenció primària, tècnics i professionals de gestió de les institucions sanitàries i professionals sanitaris llicenciats com a graduats en econòmiques, administració i direcció d'empreses, medicina, psicologia i altres titulats universitaris sense experiència professional prèvia.

La inscripció és oberta i té un cost de 550€ si s'abona abans del proper 15 de setembre i de 650€ si es fa després d'aquesta data. Per inscriure's, s'ha d'omplir el document adjunt.

Organitza
Parc Sanitari Sant Joan de Déu
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/03/2019