XXVIII Debats Quirúrgics. Avenços en cirurgia colorectal. In Memoriam Francesc Aguilar

XXVIII Debats Quirúrgics. Avenços en cirurgia colorectal. In Memoriam Francesc Aguilar
Divendres
13
Abril

La Sala d'actes Joan Costa Roma de l'Hospital de Terrassa serà escenari, el proper 13 d'abril, dels XXVIII Debats Quirúrgics del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), que enguany tenen com a títol 'Avenços en cirurgia colorectal. In Memoriam Francesc Aguilar'. L'activitat està dirigida a cirurgians, especialment amb dedicació al còlon i recte, oncòlegs i personal d'infermeria que treballi en l'atenció d'aquest tipus de pacients.

Aquesta formació està en procés d'acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud- i està avalada per la Societat Catalana de Cirurgia, la Societat Catalana de Digestologia i la Societat Catalano-Balear d'Oncologia.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar enviant la butlleta d'inscripció a l'adreça de correu electrònic, sjornades@cst.cat aband del 6 d'abril.

La butlleta d'inscripció i la informació completa de la jornada es troba en els documents següents:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018