6a Jornada de recerca del Baix Empordà

6a Jornada de recerca del Baix Empordà
Del 26/04/2012 al 26/05/2014
Dijous 26 d'abril ha tingut lloc la sisena edició d'aquesta posada en comú de la producció científica de la nostra entitat que celebrem cada dos anys. Enguany, un centenar d'assistents s'hi han donat cita.

6a Jornada de Recerca Científica Serveis de Salut Integrats Baix Empordà
Un centenar d'inscrits i 18 ponències de nivell han estat l'artífex de l'èxit de la 6a. Jornada de Recerca del Baix Empordà que s'ha celebrat el dijous 26 a l'Hospital de Palamós. La Jornada tenia per objectius donar a conèixer a tots els professionals sanitaris del Baix Empordà les activitats de recerca clínica, epidemiològica i tecnològica realitzades pels diferents centres i serveis. També, fomentar la interrelació de professionals dels diferents àmbits assistencials i categories que intervenen en els primers nivells d'atenció, així com proporcionar una plataforma que faciliti i visualitzi el desenvolupament de projectes de recerca.

Ha fet l'obertura de la Jornada, Josep Trias, director dels serveis territorials de Salut a Girona; i la cloenda i el lliurament de premis ha estat a càrrec de la presidenta dels òrgans de govern de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), M. Teresa Ferrés.

La Jornada, organitzada pel comitè de recerca de SSIBE, amb la col.laboració dels departaments de comunicació i de formació, respectivament, ha acabat amb el lliurament de premis al millor pòster, millors comunicacions i millor article publicat.

Així, de tot el programa presentat, els guanyadors dels premis, patrocinats per l'Acadèmia de Ciències mèdiques de Girona, han estat:

Millor póster
Marc Carreras. Anàlisi de la despesa sanitària total d'una població segons la seva morbilitat.

Millor comunicació oral
Marc Carreras. Evolució de les condicions cròniques i del cost sanitari al llarg de la vida

Millor comunicació àmbit Residents
Bea Conca. Validació del dímer D, escala Wells i ecografia al servei d'urgències de l'Hospital per al diagnòstic de la trombosi

Accèssit comunicació àmbit Residents
M. Ángela Martínez. Adherència a la dieta mediterrània en l'àmbit del CABE

Millor article publicat (en revista científica)
Irene Prat. Estrategia para aumentar el cribado de los factores de riesgo cardiovascular en la población joven (publicat al número 21 de 2011 de la revista Enfermería Clínica)

Com es pot comprovar, dos dels premis tenen per temàtica les investigacions en economia de la salut, en què Serveis de Salut Integrats, n'és pioner.

 

Per a més informació:

Montse Rovira Ramos
Serveis de Salut Integrats Baix Empordà
Tel. 972 609 229 - 649 646 045 Ext. 3673 / 5015
mrovira@ssibe.cat
www.ssibe.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 22/10/2021