Althaia i la FUB amplien el servei comú de podologia

Althaia i la FUB amplien el servei comú de podologia
Del 26/06/2012 al 26/04/2014
La Clínica de Sant Josep i el CAP Les Bases prestaran aquest servei a través de la societat Althapeu

Acord Althaia FUB
La Fundació Althaia i la Fundació Universitària del Bages (FUB) han signat avui una ampliació de l'acord de col·laboració en l'àmbit de la podologia privada, iniciat l'any 2009, i que ara es concreta amb la creació d'Althapeu. Aquest servei de podologia està adreçat a la població, en general, i està ubicat a la primera planta de la Clínica de Sant Josep i al CAP Les Bases.
 
El servei que es presta a Althapeu no està inclòs en la cartera de serveis del sistema públic de salut i ofereix des de revisions preventives periòdiques fins a tractament de patologies més complexes. Igualment, podologia pediàtrica i podologia esportiva. L'any 2010, a l'entorn de l'atenció primària d'Althaia, es va posar en marxa Althadent, una iniciativa semblant, però per a l'atenció dental de la població.
 
La signatura del conveni s'ha fet aquest migdia al CAP Les Bases i ha anat a càrrec del Director general de la Fundació Althaia, Manel Jovells,  i el Director general la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, els quals han posat de manifest la bona entesa entre les dues institucions, que es pot constatar amb un bon nombre de projectes que es porten a terme de forma mancomunada tant per a la prestació de serveis com per a la formació de nous professionals.


Per a més informació:
CatPress, Serveis de Comunicació SL
Tel. 93 872 14 22
www.catpress.cat
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020