Althaia organitza la vuitena edició del congrés d’auxiliars d’infermeria en format 'on-line'

Althaia organitza la vuitena edició del congrés d’auxiliars d’infermeria en format 'on-line'
Del 06/05/2013 al 09/06/2013
  • Les inscripcions estan obertes i els treballs es poden presentar fins el 15 de maig
  • A mida que es van presentant els treballs els participants ja poden comentar-los i intercanviar opinions
  • El 8 de juny també se celebrarà una jornada presencial a Manresa

La Fundació Althaia organitza el VIII Congreso Nacional de Auxiliares de Enfermería/Tcae que per primera vegada es fa on-line a través d'una plataforma de formació. També se celebrarà una jornada presencial el dia 8 de juny. L'objectiu dels organitzadors és contribuir en el desenvolupament de les relacions interpersonals, dels recursos, de les tècniques i de les estratègies d'aquest col·lectiu professional.

L'aposta per transformar la part més important del congrés en on-line neix de la voluntat del comitè organitzador d'adaptar-se a l'actual realitat social i econòmica. I és que el format on-line permet obrir l'accés al congrés al màxim de professionals possibles amb un sistema i un preu molt assumible. Aquest canvi innovador també és una aposta perquè les noves tecnologies ajudin a promoure l'intercanvi de coneixements i experiències, ja que a través de la plataforma de formació on-line els participants poden presentar treballs, comentar-los i avaluar-los.

Els temes centrals d'aquesta vuitena edició del congrés són quatre:

  • Intervenció dels tècnics en cures d'infermeria en la gestió hospitalària
  • Responsabilitats professionals: actituds, habilitats i coneixements
  • Factors relacionats amb la satisfacció laboral
  • Optimisme com a eina de treball


Funcionament del congrés 'on-line'
La participació en la part on-line del congrés es pot fer de dues maneres. Per una banda, inscrivint-se i presentant un treball i, per l'altre, només inscrivint-se per opinar i fer aportacions dels treballs i, finalment, votar per elegir els finalistes.

Una altra de les novetats és el format en que es poden presentar els treballs ja que és molt lliure. Per exemple, pot ser una presentació en pòster o en diapositives, un vídeo o un enllaç a on s'hi pugui localitzar el treball mitjançant un web... En el cas del vídeo, per exemple, es pot utilitzar-lo per gravar la defensa d'un pòster.

A mesura que ja es van presentant els treballs el comitè científic els valora per analitzar si passen aquest primer filtre. Una vegada superat queden seleccionats i són col·locats a la plataforma de formació on-line perquè els congressistes els comentin i els seus autors els puguin defensar. Aquest procés ja està en marxa i es tancarà el  proper 17 de maig.

Finalitzada la fase d'intercanvi d'opinions, hi haurà un període de votacions, entre el 17 i el 21 de maig. Els tres treballs de cada un dels temes que tinguin més votacions, 12 en total, seran els finalistes i els seus autors els hauran de presentar durant la jornada online. Entre aquests finalistes el comitè científic escollirà el guanyador.

Inscripcions
Les inscripcions al programa on-line es poden formalitzar fins el dia 15 de maig fent el pagament de 20 euros. Una vegada formalitzada aquesta inscripció es rep, a través del correu electrònic, el nom d'usuari i contrasenya per accedir i participar al congrés a través de la plataforma on-line.

També fins al 15 de maig, tots els professionals que vulguin presentant un treball l'hauran d'enviar per correu electrònic a la secretaria tècnica, ielorz@althaia.cat.

Tots els detalls sobre el funcionament es poden consultar al web d'Althaia www.althaia.cat. També es pot seguir l'actualitat, dia a dia, a través del Twitter del Congrés: twitter.com/VIII_Auxiliares

 

Per a més informació:
Judit Martí
Servei de Comunicació de la Fundació Althaia
93 873 36 76

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021