Àptima Centre Clínic, assistència mèdica privada de qualitat

Àptima Centre Clínic, assistència mèdica privada de qualitat
Del 06/06/2013 al 07/07/2013
El centre conjuga la millor assistència mèdica i tecnològica amb l'atenció més humana i professionalitzada

Amb el propòsit d'adaptar-se als requeriments actuals de la societat a nivell assistencial i poder oferir un servei mèdic de la màxima qualitat, MútuaTerrassa reforça la medicina privada amb Àptima Centre Clínic, un referent de l'assistència sanitària privada a la ciutat creat l'any 1996 sota el nom de Clínica MútuaTerrassa.

Àptima Centre Clínic presta servei a pacients privats, a pacients assegurats de Mútua Salut (l'assegurança de salut exclusiva de MútuaTerrassa) i també a clients de gairebé totes les asseguradores de salut existents actualment al mercat.

Aquesta voluntat de servei -tant personal com professional- es reflecteix en l'eslògan que defineix el centre clínic: ÀPTIMA, la conjunció òptima entre aptitud i ànima. Aptitud, entesa com la capacitat i la formació dels professionals per donar la millor atenció mèdica a partir dels coneixements més actuals i sempre amb el màxim rigor científic i ànima, concebuda com la vocació i la voluntat de servei a les persones.

La diferència més notable d'Àptima Centre Clínic és la pertinença a MútuaTerrassa, que disposa d'un Hospital Universitari del màxim nivell mèdic i tecnològic ubicat just al costat del centre clínic i directament comunicat. Aquesta connexió directa i permanent possibilita la màxima immediatesa en cas que es necessiti qualsevol suport tecnològic avançat propi d'un hospital d'alta complexitat.

Aquest tret diferencial també permet prestar el millor servei mèdic possible pel fet de tenir a l'abast una dotació tecnològica pròpia d'un hospital universitari d'alt nivell que, en termes generals, no es troba a les clíniques ni als centres mèdics privats i proporcionar molta seguretat al pacient pel fet que permet utilitzar -amb la màxima rapidesa i sempre que sigui necessari- serveis assistencials altament especialitzats. A més, Àptima Centre Clínic presta atenció continuada durant 12 hores, de dilluns a divendres de 9 a 21 h.

El fet de pertànyer a una entitat com MútuaTerrassa, i la proximitat física amb l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, garanteix al pacient una infraestructura de serveis equiparable a la dels millors centres sanitaris i amb una dotació tecnològica d'última generació. Poder garantir la més elevada qualitat assistencial i un ampli ventall d'especialitats mèdiques i quirúrgiques és possible gràcies a la professionalitat i l'expertesa de tot el personal d'Àptima Centre Clínic.

El més important per Àptima Centre Clínic són les persones i en conseqüència els professionals treballen amb la màxima de proporcionar totes les atencions necessàries i individualitzades d'acord amb els requeriments de cada pacient.


Més informació
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 13/05/2021