Avui s’han atorgat els Premis al primer i segon millor treball de recerca del XXI Premi d’infermeria de MútuaTerrassa

Avui s’han atorgat els Premis al primer i segon millor treball de recerca del XXI Premi d’infermeria de MútuaTerrassa
Dimarts 12/05/2015

Aquesta tarda, s'han lliurat els dos premis de la 21ª edició del Premi d'Infermeria MútuaTerrassa, que enguany s'ha organitzat sota el lema "Parlem de valors, parlem de persones".

El primer premi s'ha atorgat al treball “Diagnòstic diferencial en la classificació de les úlceres per pressió i lesions per humitat mitjançant l'ús de fotografies els autors del qual són: Josefa Valls, Mercedes del Cotillo, Maria Pujol, Rosa Ribal i Inma Sandalines, de l'Hospital Universiari MútuaTerrassa.

El segon premi ha estat pel treball: “Anàlisi mesures de prevenció d'errors de medicació per via epidural o amb morfina intravenosa amb sistemes d'infusió electrònics”, realitzat per Neus Pàrraga, Genoveva Abril, Lola Félez, Juan Manual Fernández, Dita Navarro i Ana Parra de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El lliurament dels premis ha tingut lloc a les  16.00h per part del Dr. Esteve Picola, director general de MutuaTerrassa, el Dr. Antoni Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial, el Sr. Francesc Puig, gerent de la Unitat Estratègica Sociosanitària i el Dr. Carles Fontcuberta, gerent d'Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i el Dr. Manuel Àlvarez, gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.


Per a més informació i entrevistes:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/01/2021