Concert solidari en benefici de la Fundació Docència i Recerca Mútuaterrassa

Concert solidari en benefici de la Fundació Docència i Recerca Mútuaterrassa
Dijous 03/04/2014
  • Divendres, 4 d'abril de 2014  -  21.00 h
  • Centre Cultural Fundació Antiga Caixa Terrassa (Rambla d'Egara, 340 - Terrassa)

El proper divendres, 4 d'abril, el Centre Cultural de la Fundació Antiga Caixa Terrassa serà l'escenari d'un concert de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), el qual es durà a terme en benefici de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa. Sota el títol “De Bach als Beatles”, el concert tindrà lloc a la Rambla d'Ègara, 340 a les 21h i les entrades es poden adquirir per Internet a la web http://www.fundacioct.cat/ o per telèfon al 902 180 677.

Es tracta d'un concert benèfic amb l'objectiu de  promoure activitats de mecenatge i de suport a la recerca biomèdica que es duu a terme des de la Fundació Docència i Recerca MutuaTerrassa. Les principals activitats que realitza la Fundació tenen a veure amb l'autisme infantil, les malalties inflamatòries intestinals, les malalties neurològiques degeneratives i cerebro-vasculars, les malalties infeccioses i la SIDA. Aquesta desenvolupa també projectes i activitats científiques i formatives en països en vies de desenvolupament.

En aquest concert, ofert pels membres de l'ONCA i el seu director, Gerard Claret, es presentarà un programa dedicat al violí com a instrument solista amb la interpretació del seu director. El programa s'iniciarà amb dues peces mestres del repertori per a violí de Johann Sebastian Bach.

En la segona part, l'ONCA presentarà un programa diferent centrat en l'obra de Peter Breiner, compositor, director i pianista nascut a Eslovàquia i conegut arreu del món pels seus originals arranjaments per a orquestra de cambra. Breiner és un dels compositors del món amb més enregistraments. Té predilecció pels temes de música pop del grup de Liverpool i, sobretot, per les obres de Paul McCartney i de John Lennon, que han estat font d'inspiració per a molts creadors i artistes.

 

Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/08/2020