Concert solidari en benefici de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa

Concert solidari en benefici de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa
Dijous 24/10/2013
L'objectiu és donar suport a la recerca biomèdica que realitza l'esmentada fundació

Demà divendres, 25 d'octubre, el Centre Cultural de Terrassa serà l'escenari del concert de l'Orquestra de Cambra Terrassa OCT 48 i la mezzosoprano Mireia Pintó, el qual es durà a terme en benefici de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa. El concert tindrà lloc a la Rambla d'Ègara, 340 a les 21h i les entrades es poden adquirir per Internet a la web www.fundacioct.cat, per telèfon al 902 180 677 o el mateix dia del concert, si encara hi ha entrades, al mateix centre cultural.

Es tracta d'un concert benèfic amb l'objectiu de donar suport a la recerca biomèdica que es realitza al Vallès, concretament a la investigació científica en l'àrea de la salut que es porta a terme a la Fundació Docència i Recerca MutuaTerrassa. Les principals activitats en recerca que es realitzen a les instal·lacions i laboratoris de la Fundació tenen a veure amb l'autisme infantil, les malalties inflamatòries intestinals, les malalties neurològiques degeneratives i cerebro-vasculars, les malalties infeccioses i la sida. Aquesta desenvolupa també projectes i activitats científiques i formatives en països pobres en recursos.

Pel que fa al programa, inclou obres de dos compositors catalans universals: C. Baguer (simfonia núm. 5) i E. Toldrà (recull de quatre cançons), unes àries d'Ariodante de Haendel i la simfonia núm. 10 de Mendelssohn.

La mezzosoprano Mireia Pintó ha col·laborat amb grups instrumentals de cambra i amb diverses orquestres, actuant sota la direcció de reconeguts mestres internacionals. Ha fet nombrosos enregistraments discogràfics i participa en cicles de concerts, festivals i produccions operístiques a Itàlia, Rússia, Holanda, Alemanya, Grècia, Andorra, França, Mònaco, Japó i Espanya.

L'Orquestra de Cambra Terrassa OCT 48 fou creada l'any 1987, ha realitzat concerts per tota la geografia catalana i per l'estat espanyol, ha col·laborat en importants produccions simfònico-corals i ha dut a terme diversos enregistraments discogràfics.

Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
Tel.: 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/05/2024