Conèixer la malaltia coronària

Conèixer la malaltia coronària
Dimarts 26/11/2013
La conferència es durà a terme en el marc de l'onzena ediciódel cicle “Els Dijous de Mútua”

El proper dijous, 28 de novembre, se celebrarà la conferència “Conèixer la malaltia coronària” i anirà a càrrec del Dr. Ferran Padilla, director de l'Àrea de Cardiologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, la Dra. Empar Álvarez i la Dra. Sònia Ibars, ambdues metges adjuntes del Servei de Cardiologia del mateix centre. L'acte tindrà lloc a les 19h. a l'edifici docent de MútuaTerrassa.

La finalitat de la conferència serà conèixer el perquè es produeix l'angina de pit i l'infart agut de miocardi, les dues manifestacions més comunes de la malaltia coronària, i conèixer també com es tracten en la fase aguda.

En el transcurs de la conferència també s'abordaran els aspectes que influeixen en el control de la malaltia i la disminució del risc que els pacients presentin esdeveniments greus (prevenció secundària). En aquest segon bloc, per tant, es parlarà de tractament a llarg termini de la malaltia i de canvis en l'estil de vida de les persones afectades per la malaltia.

Finalment es farà un recordatori del conjunt de Serveis de Cardiologia amb els que compta MútuaTerrassa, especialment en aquelles activitats centrades en el diagnòstic i tractament de la malaltia coronària.

L'esmentada ponència es durà a terme en el marc de l'onzè cicle de conferències “Els Dijous de Mútua”, concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics d'actualitat i d'informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat. La propera conferència inclosa en el calendari d'aquest 2013 se celebrarà el dijous, 19 de desembre, sota el títol “Nous aspectes d'una vella malaltia: psoriasi”, la qual anirà a càrrec de la Dra. Mercè Garcia, metge del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.


Per a més informació:
Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RP i Protocol
Tel. 93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/05/2024