Conte contes de No te'n riguis mai d'un drac, editat per MútuaTerrassa

Conte contes de No te'n riguis mai d'un drac, editat per MútuaTerrassa
Del 18/04/2012 al 20/04/2014
Conte contes de “No te'n riguis mai d'un drac", editat per MútuaTerrassa per iniciativa de l'Àrea integrada de Pediatria (HUMT i CAPs), el 23 d'abril a les 10h a l'edifici docent MútuaTerrassa, al carrer Sant Antoni 39                                

logo Mútua Terrassa
MútuaTerrassa va iniciar fa tres anys l'edició d'un conte per a la Diada de Sant Jordi, iniciativa de la Dra. Laia Asso, pediatre de l'Àrea integrada de pediatria de MútuaTerrassa. Amb l'objectiu de parlar sobre la prevenció i el tractament de l'obesitat infantil, vam començar parlant d'alimentació, vam seguir promovent l'activitat física i aquest any sobre la importància de l'acceptació d'aquests nens i nenes amb sobrepès o obesitat.

Edició primer conte.- Un drac sense força –Un conte d'educació nutricional-

Edició segon conte-  Un drac que va a peu a tot arreu –Un conte sobre vida saludable”

Enguany, el conte es titula No te'n riguis mai d'un drac –Un conte sobre el bullying- que es repartirà entre els infants majors de 7 anys que visitin les instal·lacions de pediatria de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i els Centres d'Atenció Primària que gestiona l'entitat.

A més el grup DRACHS, format per la pediatra Dra. Laia Asso i la infermera dietista Sra. Montse Ibarra, totes dues de l'Àrea integrada de pediatria MútuaTerrassa, han rebut per part del “Ministerio de Sanidad y Consumo, a través de l'Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN)”, el segon accèsit  en l'estratègia NAOS en l'Àmbit Sanitari 2011 amb el projecte: "Programa Dinamitzador per a la Reorientació, Adquisició i Consolidació d'Hàbits Saludables", centrat en formentar hàbits de vida saludables, com la ingesta de fruita i verdura i la pràctica de l'esport, una de les actuacions que venen realitzant són el contes per infants amb recomanacions de vida saludable con els que hem comentat anteriorment.

 

Per a més informació:

Anna Folch i Filella

Comunicació, RRPP i Protocol

Tel. 93 736 50 24

anna.folch@mutuaterrassa.es

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 22/10/2021