El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat guardonat amb dos Premis TOP 20

El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat guardonat amb dos Premis TOP 20
Dimarts 24/11/2015

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha guanyat 2 premis TOP 20 en les àrees de Gestió Hospitalària Global i Dona.

En la setzena edició del Programa Hospitals TOP 20 de IASIST, han participat de forma voluntària 155 centres hospitalaris de l'estat espanyol, dels quals 114 són públics i 41 privats.

Pel que fa al Premi Gestió Hospitalària Global, el CST ja va ser reconegut en l'edició de l'any passat. Enguany, ha estat guardonat també en l'Àrea Clínica de la Dona on el CST destaca per tenir el percentatge més baix de Catalunya de cesàries practicades en relació al nombre de parts efectuats.

El director gerent del CST, Ignasi Riera, la directora d'infermeria i de l'Àmbit Materno-infantil, Antònia Villalba i la directora de control de gestió, Núria Garcia,  han recollit el guardó en un acte celebrat al Centro de Arte Reina Sofía  de Madrid.

Els Premis TOP 20, que organitza l'empresa de serveis d'informació sanitària IASIST, reconeixen els hospitals que obtenen els millors resultats en el processos d'avaluació, tenint en compte indicadors de qualitat assistencial, de funcionament i d'eficiència econòmica a partir de l'avaluació de centres públics i privats. 

El CST  valora de forma molt positiva aquests reconeixements i agraeix als professionals del grup que, amb la seva tasca, ho han fet possible.

El CST és una organització sanitària integrada que dóna cobertura al Vallès Occidental a una població de més de 200.000 habitants . Està formada per set centres d'atenció primària (CAP), un hospital d'atenció a pacients aguts (Hospital de Terrassa), un centre sociosanitari (Hospital de Sant Llàtzer), un hospital de dia per a pacients d'Alzheimer (Hospital de Dia Sant Jordi), l'única Unitat d'Hospitalització Penitenciària de tot l'Estat espanyol, el Centre de Salut Mental d'Adults de Terrassa (CSMA), el Centre de Salut Mental Ferran Salsas i Roig de Rubí (Centre de Salut Mental Infantojuvenil i el Centre d'Atenció i Seguiment de drogodependències), el Servei de Rehabilitació Comunitària a Rubí, la Unitat Preventiva i Assistencial de l'Esport (UAPE) del CAR de Sant Cugat del Vallès, i la Llar Tutelada de Rubí.

Terrassa, 24 de novembre de 2015

 

Marta Codinas Fort – mcodinas@cst.cat
Oficina de Comunicació externa i premsa

Telèfon  93 731 00 07 | ext 1806
Directe   93 700 36 44
FAX        93 700 36 50

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 12/04/2024